Ένα λεμόνι την ημέρα τον Κοροναϊό τον κάνει πέρα

Διάφορα Κοινωνία Κόσμος Κυρίως θέματα

 

Καλησπέρα σε όλους! Το παρακάτω κείμενο μου ήρθε χθες στο κινητό μου και θεωρώ  αν μη τι άλλο, ότι είναι η ελάχιστη μορφή πρόληψης που μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχει προκληθεί πανικός από την περριρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά μία ιδιότυπη σύγχηση στο τι επιτρέπεται και τι όχι. Παρουσιάζω το κείμενο αυτούσιο . Η επιλογή έγκειται καθαρά στην προσωπική διαχείριση του καθένα. Η πιο έντιμη στάση αυτή τη στιγμή ,λέγεται υπευθυνότητα απέναντι στη ζωή μας και στη ζωή των συνανθρώπων μας!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Γεια σου, είμαι η Laila Ahmadi από την Κίνα, φοιτήτρια στη Σχολή Ιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Zanjiang. Ο ιός Crown ή το COVD-19 θα φτάσει σε οποιαδήποτε χώρα αργά ή γρήγορα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλές χώρες δεν διαθέτουν εξελιγμένα διαγνωστικά κιτ ή εξοπλισμό. Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερη φυσική βιταμίνη C * για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ο ιός δεν περιέχει επί του παρόντος εμβόλιο ή ειδική θεραπεία Δυστυχώς, λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης που το έκανε πολύ επικίνδυνο, η ασθένεια φαίνεται να προκαλεί το γονίδιο να συγχωνεύεται μεταξύ φιδιού και νυχτερίδας και έχει αποκτήσει την ικανότητα να μολύνει θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλύτερα την ασθένεια: ο καθηγητής Chen Horin, Διευθύνων Σύμβουλος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου του Πεκίνου, δήλωσε: “Το ψιλοκομμένο λεμόνι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό μπορεί να σώσει τη ζωή σας”. Τόσο άσεμνο τι κάνεις, κοιτάξτε αυτό το μήνυμα και μεταβείτε σε άλλους ανθρώπους! Το καυτό λεμόνι μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα! Κόβουμε το λεμόνι σε τρία κομμάτια και το βάζουμε σε ένα ποτήρι, στη συνέχεια ρίχνουμε ζεστό νερό και το μετατρέπουμε σε (αλκαλικό νερό), το πίνουμε καθημερινά, σίγουρα θα ωφελήσει όλους. Η θεραπεία με αυτό το εκχύλισμα καταστρέφει μόνο κακοήθη κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Δεύτερον, το καρβοξυλικό οξύ στο χυμό λεμονιού μπορεί να ρυθμίσει την υψηλή αρτηριακή πίεση, να προστατεύσει τις στενές αρτηρίες, να ρυθμίσει την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσει την πήξη του αίματος. , Αφού διαβάσετε το μήνυμα, μεταφέρετε το στο πρόσωπο που αγαπάτε και φροντίστε για την προσωπική σας υγεία. Συμβουλή: Ο καθηγητής Chen Horin σημειώνει ότι όποιος λαμβάνει αυτό το μήνυμα είναι τουλάχιστον μία μικρή εγγύηση για να σώσει τη ζωή κάποιου. Έχω κάνει τη δουλειά μου και ελπίζω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε να διασπείρω την πολύτιμη πληροφορία.

Υ.Γ. Μπόρα είναι και θα περάσει! Ας ενημερωθούμε λοιπόν! Η πρόληψη θα μειώσει κατά σημαντικό αριθμό τις εν δυνάμει απώλειες.

Με αλήθεα,

Lena Kyropoulos