Το Groupe Renault στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης 2019

Auto - Moto Κόσμος Κυρίως θέματα

Το Groupe Renault στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης 2019

Η Renault παρουσιάζει το Νέο Clio, την 5η γενιά του πιο εμβληματικού της μοντέλου, με 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του. Από το 1990 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το Clio έγινε το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο του Groupe Renault παγκοσμίως, κατακτώντας την κορυφή της κατηγορίας του συνεχώς από το 2013, αλλά και καταφέρνοντας να γίνει το πιο αγαπητό γαλλικό αυτοκίνητο.
Σχεδιασμένο με βάση τη φιλοσοφία της Renault που ενσαρκώνεται στο δίπτυχο «Εξέλιξη και Επανάσταση», το Νέο Clio ανατρέπει τα δεδομένα. Ο σχεδιασμός του εξωτερικού έχει εξελιχθεί ώστε να αποπνέει μεγαλύτερη ωριμότητα, ενώ το εσωτερικό του είναι πλήρως ανασχεδιασμένο. Με πιο ανάγλυφες γραμμές και πιο επιβλητικό εμπρός μέρος, το νέο Renault Clio είναι πιο δυναμικό και μοντέρνο. Μέσα, η επαναστατική διάθεση είναι ξεκάθαρη. Σχεδιασμένο από την αρχή, το εσωτερικό είναι εμπνευσμένο από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, τόσο αναφορικά με την ποιότητα που προσφέρει, όσο και σχετικά με τις διαθέσιμες τεχνολογίες του.
Το Νέο Renault Clio θα είναι το πρώτο μοντέλο του Groupe Renault που θα εφοδιάζεται με τον υβριδικό κινητήρα E-Tech, που βασίζεται σε τεχνολογίες εξελιγμένες από τη Renault. Εξοπλισμένο με μία πλήρη γκάμα από καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης, το Νέο Renault Clio είναι πρωτοπόρος στον εκδημοκρατισμό των συστημάτων που επιτρέπουν την αυτόνομη οδήγηση στα αυτοκίνητα πόλης.

Πιο ραφιναρισμένο, αλλά πάντα διατηρώντας τον fun και νεανικό του χαρακτήρα αλλά και την εξαιρετική ευελιξία που αποτελεί σημείο αναφοράς, το Νέο Twingo εκμοντερνίζεται, φρεσκάροντας την αισθητική του. Εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει περισσότερες επιλογές customization, ενώ επωφελείται και από τις πιο σύγχρονες καινοτομίες στο πεδίο της συνδεσιμότητας, αποτελώντας, πλέον, ενεργό κομμάτι του νέου οικοσυστήματος Renault EASY CONNECT.
Dacia
Η Dacia, μετά από μια χρονιά ρεκόρ, θα είναι παρούσα στη Γενεύη με νέες εκδόσεις και νέες χρωματικές επιλογές για τα δημοφιλή Duster, Sandero & Sandero Stepway.

Στέφανος Σιμωτάς

Δείτε επίσης:
Στο Ηράκλειο Αττικής ο Γ. Σγουρός Στο Ηράκλειο Αττικής βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του
INFINITI QX Inspiration concept: ένα ηλεκτροκίνητο INFINITI από το μέλλον Το QX Inspiration concept, αποτελεί
Παγκόσμια πρεμιέρα για το Honda E Prototype στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης , dots: true, dotsSpeed: 1000, navText : ["",""], touchDrag: true, mouseDrag: true, rtl: true, }); });
Κοινοποιήστε το άρθρο:
Ρούχα και φορέματα