Η Nissan Ρωσίας, επέλεξε την Ελλάδα για τη παρουσίαση του QASHQAI.

Auto - Moto Ελλάδα Κυρίως θέματα

Η Nissan Ρωσίας, επέλεξε την Ελλάδα για τη δημοσιογραφική παρουσίαση του QASHQAI.

Μια πολύ σημαντική δημοσιογραφική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε για τη Nissan στην Ελλάδα, αφού η χώρα μας επιλέχθηκε από τη Nissan Ρωσίας, ως ο τόπος διεξαγωγής της παρουσίασης στα Ρωσικά media του νέου Nissan QASHQAI.

Η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του κορυφαίου crossover, διεξήχθη από τις 18 έως τις 30 Μαρτίου, στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας. Συγκεκριμένα, 60 Ρώσοι δημοσιογράφοι από τον ειδικό Τύπο, την τηλεόραση, το διαδίκτυο κ.α., είχαν την συναρπαστική ευκαιρία να οδηγήσουν το Nissan QASHQAI σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές, ξεκινώντας από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και ακολουθώντας μια διαδρομή στην Άνω Πόλη, την Εγνατία Οδό, τα Γρεβενά, τα Μετέωρα και την Ελασσόνα. Η επιλογή της χώρας μας και ειδικά της Β. Ελλάδας, έδωσε τη δυνατότητα στους Ρώσους δημοσιογράφους να θαυμάσουν την Ελληνική φύση, την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά των ιστορικών μοναστηριών των Γρεβενών και των Μετεώρων, καθώς και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της πανέμορφης Θεσσαλονίκης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημαντική υποστήριξη παρείχε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, τόσο με το έμπειρο προσωπικό της, όσο και με την άρτια υλικοτεχνική υποδομή των εγκαταστάσεών της στην Β. Ελλάδα.

Η Νissan εγκαινίασε πρόσφατα τη γραμμή της παραγωγής του Nissan QASHQAI στο εργοστάσιό της στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, λανσάροντας την τελευταία έκδοση του κορυφαίου σε πωλήσεις crossover, στη Ρωσική αγορά. Η παραγωγή του QASHQAI, έρχεται λίγους μήνες μετά την έναρξη της παραγωγής του νέου X-Trail στο ίδιο εργοστάσιο, τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατασκευασμένο για τις απαιτήσεις της Ρωσικής αγοράς, οι μηχανικοί στo τοπικό Τεχνικό Κέντρο της Nissan Europe (NTCE) έχουν βελτιώσει στο νέο Nissan QASHQAI την μόνωση και τις αναρτήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ Ρωσικό χειμώνα.

Στέφανος Σιμωτάς

Δείτε επίσης:
Η Opel Ξεκινά Νέα Καμπάνια για το Corsa με Πρωταγωνιστή τον Jürgen Klopp Τα νέα
Ντεμπούτο για το νέο Nissan Versa στη Λατινική Αμερική El nuevo
H Goodyear είναι ο επίσημος συνεργάτης ελαστικών του Land Rover Τα ελαστικά Goodyear Wrangler DuraTrac
H Mercedes-Benz Ελλάς δίνει το παρόν στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2019 με σημαντικές πανελλαδικές πρεμιέρες!
Το Opel Vivaro-e Έρχεται το 2020: Το Επιτυχημένο LCV και σε Ηλεκτροκίνητη Έκδοση Το Vivaro-e
Δυναμική παρουσία της HYUNDAI στην Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 H Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ θα δώσει
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error