Η μεταμόρφωση ενός Niva, από σαράβαλο σε έργο τέχνης – Κρικόρ Τσακιτζιάν

Auto - Moto Περιβάλλον

Αγνώριστο έγινε ένα πολυμεταχειρισμένο, σχεδόν παρατημένο Lada Niva, από την ώρα που έπεσε στα χέρια του μάγου των Niva, γνωστού στην πιάτσα μόνο με το μικρό του όνομα, Χρήστος. Σ αυτό έπαιξε ρόλο το μεράκι του για το Ρωσικό αυτοκίνητο και η ειδική τεχνική του, στο να τα μεταμορφώνει και να τα μετατρέπει από σαράβαλα, σε πραγματικά κομψοτεχνήματα, όπου στο πέρασμά τους γυρνάνε και τα θαυμάζουν όλοι.
Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τη μεταμόρφωση. Πώς ήταν πριν και πως έγινε μετά το face lifting του Χρήστου.Στη μεταμόρφωση έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, όπως τα Γερμανικά χρώματα υψηλής ποιότητας της Mipa.
Η μεταμόρφωση δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού αναμένεται να προστεθούν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ένα μαχαίρι, για να κάνει διάνοιξη των δρόμων από χιονοπτώσεις και αλατιέρα στο πίσω μέρος. Γι’ αυτά δεσμεύθηκε, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πολιτικής προστασίας του Δήμου Ωρωπού κ. Γιάννης Δήμας, ότι θα τα παραχωρήσει προκειμένου να ενταχθεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του Στέφανου Σιμωτά, στο στόλο των οχημάτων εθελοντών της πολιτικής προστασίας με τόπο δράσης τη Δροσοπηγή Πάρνηθας.

Κρικόρ Τσακιτζιάν