Εύοσμος : Green Ghetto Club – Agrotikos Asteras τα “κακά παιδιά” με την μεγάλη καρδιά.

Αθλητισμός Δήμοι Ελλάδα Κοινωνία Υγεία

Μάθημα αλληλεγγύης δείχνουν για μία ακόμα φορά οι οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα και μέλη του Green Ghetto Club.
Είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας, που αν και μπήκε σε “καραντίνα” το πρωτάθλημα και δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, ωστόσο παρακολουθούν με αγωνία το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κοινωνία . Έτσι αποφάσισαν, να συμβάλλουν με δική τους πρωτοβουλία βοηθώντας τις ευπαθείς ομάδες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Βέβαια δεν ξέχασαν να στείλουν και το δικό τους μήνυμα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ως ένδειξη συμπαράστασης.

Με μήνυμα στο facebook δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη.

Η ανάρτηση :
“Οι μέρες που ζούμε και έρχονται είναι και θα είναι δύσκολες αλλά εμείς δεν σταματάμε να είμαστε δίπλα σε όποιον χρειάζεται βοήθεια.
Σήμερα από το πρωί πήγαμε στα σπίτια οικογενειών που έχουν ανάγκη και αφήσαμε σακούλες με τρόφιμα και τα υπόλοιπα τα αφήσαμε στην εκκλησία του δήμου μας ,στον Άγιο Αθανάσιο που βοηθάει πάρα πολύ κόσμο .
Δεν χρειάζεται να στο ζητήσει κάποιος , όλοι μας ξέρουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τέτοιες μέρες η λέξη “αλληλεγγύη” ας είναι κυρίαρχη στο συναίσθημα μας ώστε να καταφέρει ο καθένας να βοηθήσει όπως μπορεί και όσο μπορει.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ- ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΥΠΑΘΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ”
GREEN GHETTO CLUB

Διαβάστε επίσης :

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαζί με τον Δήμο Αθηναίων στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Μήνυμα αισιοδοξίας μεταφέρει η κάτοικος του χωριού Φούστανη Πέλλας.