Απόλλων Πόντου : σημαντική νίκη με 3-0 επί του Ηροδότου

Αθλητισμός Ελλάδα Κυρίως θέματα

Μετά από την ήττα από τον Πλατανιά, ο Απόλλων Πόντου κέρδισε τον Ηρόδοτο με 3 – 0 στην Καλαμαριά για την 20η αγωνιστική.

Ο Απόλλων ξεκίνησε νωθρά στα πρώτα λεπτά, αλλά μετά από το 15΄ λεπτό, ανέβασε στροφές η ομάδα του Δημήτρη Καλαιτζίδη και με τον Ολαιτάν έκανε την πρώτη ευκαιρία, και 7 λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με τον Μάικ Ολαιτάν, και ο Απόλλων προηγείται με 1 – 0 τον Ηρόδοτο, αλλά και μετά το γκολ οι κοκκινόμαυροι έψαχναν το γκολ και το πέτυχαν με τον Κυβελίδη στο 38΄ με κεφαλιά ψαράκι , μετά από σέντρα του Γεωργιάδη.

Και με αυτό το 2 – 0 τελείωσε το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον ίδιο τρόπο για την ομάδα του Απόλλων, συν ότι ο Ηρόδοτος έμεινε με 10 παίκτες από το 53΄ αλλά απείλησε σε μια περίπτωση να κάνει ένα γκολ.

Αλλά ο Απόλλων έψαχνε και άλλο γκολ, αλλά ο Ολαιτάν που ήταν πολύ καλός σήμερα δεν κατάφερε να σκοράρει, όπως και ο Χασομέρης… και φτάσαμε στο τέλος, ο Ολαιτάν συνδυάστηκε με τον Δημητριάδη και ο δεύτερος βάζει το κερασάκι στην τούρτα, και ο Απόλλων Πόντου κερδίζει με 3 – 0 τον Ηρόδοτο.

ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΤΙΝΙΔΗΣ

Δείτε επίσης:
Δικαίωση για τον Συναδινό στο Στρασβούργο Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, κατά τις εργασίες της
Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) στηρίζει τον Γαβριήλ Αβραμίδη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ΔΗΛΩΣΗ
Δωρεάν σεμινάριο διοργάνωσε το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ σε συνεργασία με τη Skywalker.gr με θέμα: «Σύνταξη βιογραφικού
Η ιστορία της Σόνιας Η απιστία αποτελεί τη συχνότερη αιτία διαζυγίων. Ο απατημένος νιώθει θυμό,
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Κοινοποιήστε το άρθρο:
Ρούχα και φορέματα