ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς έκοψαν την Βασιλόπιτα.

Αθλητισμός

Σήμερα το βράδυ 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Απόλλων Καλαμαριάς, στο θεατράκι της οδού Χιλής, σε μία κατάμεστη αίθουσα από Απολλωνιστές και από παλιές δόξες που τίμησαν τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήταν μία βραδιά γεμάτη Απόλλων, Απόλλων από το παρελθόν και Απόλλων από το μέλλον, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και όλες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Καλαμαριάς καθώς και ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Η εκδήλωση είχε και βραβεύσεις, τον Στράτο Βουτσακέλη βράβευσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κώστας Ορφανός , τον Θοδωρή Κοσμίδη τον βράβευσε ο πρόεδρος των βετεράνων Απόλλων Καλαμαριάς Κώστας Κακόγλου , επίσης βραβεύτηκε για την πολυετή του παρουσία στο κοκκινόμαυρο σύλλογο ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης.

Έντονη ήταν η συγκίνηση του Κώστα Κακόγλου κατά τη βράβευση του Θόδωρου Κοσμίδη, όπως συγκινημένος ήταν ο κύριος Δεύτερος ένας άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία αφού ήτανε φροντιστής της ομάδος για 23 ολόκληρα χρόνια.

Στην Εκδήλωση έδωσε το παρόν ο πρόεδρος του ομίλου φίλων Απόλλωνα Πόντου Μιχάλης Φωτιάδης, ο Τάσος Παπαδόπουλος καθώς και αντιπροσωπεία του “rossoneri club”.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που διοργάνωσαν αυτήν την λαμπρή εκδήλωση και επίσης μπράβο που ο οργανισμός αυτός που λέγεται παλαίμαχοι Απόλλων Καλαμαριάς, δεν ξεχνούν τους ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα και πάλεψαν για το μεγαλείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Επιμέλεια: Σάββας Κωνσταντινίδης