Ακυρώθηκε το παγκόσμιο κολύμβησης παρατρίαθλον στο Τόκυο λόγω το Ε.coli.

Αθλητισμός Κόσμος Κυρίως θέματα

Τόκυο παγκόσμιο πρωτάθλημα παρατριάθλον κολύμβησης εναντίον E coli Νικητής το Κολοβακτηρίδιο!
Ακυρώθηκε το παγκόσμιο κολύμβησης παρατρίαθλον στο Τόκυο λόγω το Ε.coli.

Τα υψηλά επίπεδα βακτηρίων E.coli υποχρέωσαν τους αξιωματούχους του Τόκιο να ακυρώσουν το τμήμα κολύμβησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Παρατρίαθλου του Σαββάτου 17 Αυγούστου, προκαλώντας ανησυχίες για τους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς που έρχονται μαζί με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Οι δοκιμές ποιότητας του νερού στο θαλάσσιο πάρκο Odaiba έδειξαν ότι τα επίπεδα των κολοβακτηριδίων υπερβαίνουν τα αποδεκτά όρια, αυτή την δήλωση έκαναν οι διοργανωτές, αναγκάζοντάς τους να εμποδίσουν την δραστηριότητα στις εκδηλώσεις της κολύμβησης.
Οι περισσότερες ποικιλίες του E.coli είναι αβλαβείς ή επιβλαβείς και προκαλούν σχετικά μικρή διάρροια, αλλά τα πιο επιθετικά στελέχη μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές κράμπες στο στομάχι, αιμορραγική διάρροια και έμετο και σε ορισμένες περιπτώσεις να οδηγήσουν και σε μια μορφή νεφρικής ανεπάρκειας.
Η αλλαγή ήταν η πιο πρόσφατη για να επισημανθούν τα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη διάρκεια των Αγώνων του επόμενου έτους εξαιτίας των καλοκαιρινών θερμοκρασιών του Τόκυο.
Οι αυξανόμενες θερμοκρασίες έχουν σκοτώσει δεκάδες ανθρώπους στην Ιαπωνία από τα τέλη Ιουλίου, επισημαίνοντας την πιθανή απειλή για την υγεία για τους αθλητές και τους οπαδούς.
Οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του επόμενου έτους θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 24 Ιουλίου ως και 9 Αυγούστου , ακολουθούμενη από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στις 25 Αυγούστου έως 6.

Αναφορά από τους Ritsuko Ando και Jack Tarrant.
Επεξεργασία από τον Simon Cameron-Moore & Vangelis Xanthakis
Τα πρότυπα μας: Οι Αρχές Thomson Reuters Trust.