Ζωντανή σχέση εν μέσω κορωνοϊού – της Ανδρονίκης Καραπαναγιώτου – Beauty and fashion for all

Beauty and fashion for all Απόψεις Κυρίως θέματα
Επιμέλεια Ανδρονίκη Καραπαναγιώτου

Η καθημερινή ρουτίνα, μέρα με τη μέρα, τείνει να δυσκολεύει τον έγγαμο βίο. Ο εγκλεισμός, λόγω του κορωνοϊού , η μείωση ενδιαφέροντος, η κούραση, και πολλά ακόμα παραδείγματα μπορούμε να δώσουμε στο πρόβλημα, αλλά το σίγουρο είναι πως η καθημερινή γκρίνια στο ζευγάρι δεν βοηθάει τα πράγματα και δεν θα λύσει τίποτα.
Και όμως, όπως λέμε, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Και όσοι έχετε παιδιά, θυμηθείτε ότι γονιός και εραστής δεν είναι έννοιες αντίθετες!

Κομπλιμέντα και γλυκόλογα

Η δύναμη των λέξεων είναι τόσο μεγάλη αρκεί όμως να τις εννοείτε. Δεν αρκεί να δείχνετε μόνο τα συναισθήματα σας. Θα πρέπει να μιλάτε γλυκά στον σύντροφό σας, χρησιμοποιώντας όμορφες εκφράσεις που περικλείουν την αγάπη σας γι’αυτόν. Μια γλυκιά κουβέντα ένας όμορφος λόγος ποτέ δεν έβλαψε … Αντίθετα, μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για την αναθέρμανση της σχέσης σας.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Όταν μιλάμε για αναθέρμανση σχέσης τότε ένα βασικό βήμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να τον φροντίζετε και να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νοιώθετε όμορφη. Άλλωστε κανένας άντρας δεν θέλει στο πλευρό του μια παραμελημένη σύντροφο.

Γυμναστείτε, περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, ντυθείτε όμορφα, βαφτείτε και γενικώς κάντε ότι ακριβώς κάνατε πριν μείνετε κλεισμένη στο σπίτι. Το ότι σας βλέπει πολλές ώρες την ημέρα δεν είναι ελαφρυντικό για να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Η εικόνα μιας περιποιημένης γυναίκας εξιτάρει τον άντρα, ενώ τον κάνει να νοιώθει όμορφα.

Χαλαρώστε στη μπανιέρα

Αν η κρεβατοκάμαρα και το υπόλοιπο σπίτι είναι επισφαλές μέρος για περιπτύξεις, σε περίπτωση που έχετε παιδί το οποίο αρέσκεται να μπαινοβγαίνει στα δωμάτια, αποκτήστε την συνήθεια να κλειδώνετε την πόρτα του μπάνιου και να κάνετε μαζί το πρωινό σας ντους ή ένα αφρόλουτρο μοιραζόμενοι την ίδια μπανιέρα. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο αφροδισιακό και χαλαρωτικό ταυτόχρονα, από το ζεστό νερό και δύο ανθρώπους μέσα σ’ αυτό!

Επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Οφείλετε να μοιράζεστε τις επιθυμίες σας, τα συναισθήματα και τα όνειρά σας!
Αφήστε έξω από τις συζητήσεις σας τα παράπονα, τις γκρίνιες και τις υποδείξεις.
Είναι πολύ όμορφο να μοιράζεστε τα πάντα! Μάθετε να δέχεστε και να παρέχετε συναισθηματική υποστήριξη ο ένας στον άλλο. Αυτό σημαίνει, επίσης, να είστε έτοιμοι να εκφράσετε τα μύχια συναισθήματά σας, χωρίς όμως να κατακρίνετε τις πράξεις και τις σκέψεις του συντρόφου σας .

Οι μέρες αυτές που μένουμε σπίτι, είναι δύσκολες για όλους μας. Με λίγη καλή θέληση όμως μπορούμε να τις κάνουμε όμορφες και να τις γεμίσουμε με στιγμές χαράς, φροντίδας και ουσιαστικής επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης :

Beauty and fashion for all – Stay at home and… Cocooning δηλαδή χουχούλιασμα! – Της Ανδρονίκης Καραπαναγιώτου

Beauty and fashion for all – Το πλέξιμο κάνει καλό!

Beauty and fashion for all – Δωρίστε τα μαλλιά σας – Επιμέλεια Ανδρονίκη Καραπαναγιώτου.