Η συνέχεια της ιστορίας της Λίας! (2)

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κοινωνία Κυρίως θέματα

Η συνέχεια της ιστορίας της Λίας!

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να κάνουν σχέση που είναι σαν να τους έχει καταραστεί κάποιος σε αιώνια μοναξιά και δυστυχία!! Έτσι σκεφτόταν η Λία που είναι δασκάλα και ζει μια τόσο ήρεμη και ήσυχη ζωή που είναι πραγματικά απίθανο να γνωρίσει έναν άντρα. Κάνει βέβαια τις προσπάθειές της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βγαίνει με τις φίλες της, τρεις φορές την εβδομάδα πηγαίνει γυμναστήριο μπας και γνωρίσει εκεί κάποιον αλλά τίποτα.
Έτσι, αποφάσισε να κάνει γνωριμίες μέσω facebook. Όποιος της φαινόταν ωραίος και με καλή δουλειά έκανε αίτημα φιλίας. Και όποιος της έστελνε μηνύματα ανταποκρινόταν. Ένα βράδυ βγήκε με τον Γιάννη, φωτογράφος, πολύ όμορφο παιδί αλλά πολύ φτωχό, δεν είχε ούτε να της κεράσει το ποτό. Και το χειρότερο ήταν ότι δεν είχε τη διάθεση να βγει από αυτή την κατάσταση. Τον απέρριψε.
Η επόμενη συνάντηση ήταν με έναν Κώστα ο οποίος ασχολούνταν με την πολιτική. Ένας πολύ μέτριος άντρας αλλά με πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Ήθελε να γίνει δήμαρχος. Το σίγουρο είναι ότι δε θα τον ψήφιζε ποτέ! Εκείνο το βράδυ πραγματικά τον σιχάθηκε, ήταν κρυωμένος και φτερνιζόταν πάνω της!
Μια άλλη μέρα συναντήθηκε με τον Γιώργο ο οποίος είναι διαφημιστής, με γλυκιά φατσούλα, χιούμορ και πολύ καλός για παρέα. Οπότε η Λία ήθελε να είναι ειλικρινής και του είπε ότι τον βλέπει καθαρά φιλικά και όποτε θέλει να ξαναβρεθούν να πάνε για καφέ. Εκείνος άρχισε να φωνάζει στη μέση του δρόμου ότι βαρέθηκε να ακούει να του λένε ότι τον βλέπουν φιλικά και μην τολμήσει να τον ξαναπάρει τηλέφωνο!
Την επόμενη εβδομάδα βγήκε με τον Δήμο, δουλεύει στην πολεμική αεροπορία, πολύ ωραίο σώμα και ελκυστικός. Η Λία ήθελε οπωσδήποτε να γίνει κάτι μεταξύ τους. Βγήκαν αρκετές φορές για ποτό, πάντα στο ίδιο μπαράκι και το περίεργο ήταν ότι ποτέ δεν της έλεγε να πάει σπίτι του. Μια μέρα του πρότεινε εκείνη να έρθει σπίτι της. Ο Δήμος της εξήγησε ότι είχε σχέση με την κοπέλα που δούλευε στο μπαρ όπου πήγαιναν συνέχεια, χώρισαν πριν λίγες εβδομάδες και είναι ακόμη κολλημένος μαζί της. Δε θέλει να κάνουν κάτι ερωτικό μαζί, απλά ήθελε να τους βλέπει εκεί μαζί η πρώην του για να σκάει!
Η Λία ακόμη ψάχνει…και μάλλον θα γράφω για πολύ καιρό ακόμη τις ιστορίες της!!!

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)