Η δική σου ιστορία: Η ιστορία του Μιχάλη

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κυρίως θέματα

Η ιστορία του Μιχάλη

Μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης, ένας φίλος οδηγός ταξί, ο οποίος διαβάζει τις αληθινές ιστορίες που γράφω. Ήθελε να μου πει ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο ταξί του. Ένα ζευγάρι μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του άρχισε τα φιλιά, τις αγκαλιές και μετά προχώρησε σε άλλα πιο τολμηρά παιχνίδια. Ο οδηγός δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και προτίμησε να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, αποβιβάστηκαν και έφυγαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Η αλήθεια είναι ότι ο στοματικός έρωτας ή το σεξ σε ταξί, είναι ένα από τα «παιχνίδια» του kinky sex και το προτείνουν πολλά περιοδικά του εξωτερικού. Το kinky sex είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι κατά το οποίο φέρνεις τον σύντροφό σου στα όρια αλλά δεν είναι κάτι που αρέσει σε όλους. Και φυσικά υπάρχουν «παιχνίδια» που μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα ή να προσβάλουν τους άλλους όταν γίνονται σε δημόσιους χώρους.
Για παράδειγμα, οι προτάσεις για σεξ σε κάποιο στενό δρόμο ή κατά τη διάρκεια της οδήγησης σίγουρα ερεθίζουν τη φαντασία. Ωστόσο δε φταίνε σε τίποτα τα διπλανά αυτοκίνητα, αν εσύ χάσεις τον έλεγχο και δημιουργήσεις κάποιο ατύχημα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και αδίκημα για προσβολή «δημοσίας αιδούς». Οι ακόλαστες πράξεις, δηλαδή αυτές που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα χωρίς να υπάρχει επαφή με το «θύμα» αλλά προκαλούν ντροπή, φόβο ή αηδία τιμωρούνται από τον νόμο. Ακόμη και το σεξ στη θάλασσα που κάνουν ορισμένα ασυγκράτητα ζευγάρια λίγα μέτρα από την ακτή, μπροστά στα μάτια άλλων λουόμενων αλλά και παιδιών, είναι πρόκληση σκανδάλου δημοσίως.
Στο τέλος της συζήτησής μας με τον Μιχάλη μου είπε κι ένα ωραίο ανέκδοτο που νομίζω ότι ταιριάζει: επιστρέφει ο άντρας στο σπίτι και λέει στη γυναίκα ότι θέλει να κάνουν κάτι τρελό εκείνη τη μέρα, της ζήτησε να πάνε στο παρκάκι να κάνουν σεξ. Έρχεται όμως ένας αστυνομικός και τους λέει ότι θα τους κόψει πρόστιμο για προσβολή δημοσίας αιδούς. «Για τον κύριο 30 ευρώ και για την κυρία 100 ευρώ». «Γιατί τέτοια διαφορά κύριε αστυνομικέ;» ρωτάει ο άντρας. «Γιατί η γυναίκα σας ήταν εδώ και χθες» απαντά ο αστυνομικός!

Χαρά Ζήκα