Η ιστορία του Μάκη

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κυρίως θέματα

Η ιστορία του Μάκη

Ο Μάκης είναι πολύ χαλαρός τύπος, όσα πάνε και όσα έρθουν. Δημόσιος υπάλληλος, χωρίς έγνοιες στο κεφάλι του, κάθε απόγευμα πίνει μπύρες με τους φίλους του και παίζουν στοίχημα. Σχεδόν κάθε βράδυ βγαίνουν έξω και επιδίδονται σε έναν αγώνα αύξησης των κατακτήσεών τους.
Ένα καλοκαίρι ο Μάκης γνώρισε μια Αγγλίδα, την Kate. Αφού την κέρασε πολλά σφηνάκια κατέληξαν στην παραλία να κάνουν σεξ. Η Kate την άλλη μέρα έφυγε για Αγγλία αλλά κάλεσε τον Μάκη να την επισκεφτεί και να τον ξεναγήσει στη χώρα της. Ο Μάκης με την πρώτη ευκαιρία πήρε άδεια και πέρασε τέσσερις μέρες μαζί της.
Με την Kate κρατούσαν μια επικοινωνία κι εκείνη του ζήτησε το επόμενο καλοκαίρι να τη φιλοξενήσει μερικές μέρες στο σπίτι του στη Χαλκιδική. Ο Μάκης δεν είχε θέμα, όλους τους φιλοξενούσε. Μπορεί κάποιος να κοιμόταν σπίτι του και να υπήρχαν αρχικά τρία άτομα και όταν ξυπνούσε να έβρισκε δέκα! Έτσι, όταν ήρθε η Kate την άλλη μέρα βρήκε στο σπίτι και τον Δημήτρη, φίλο του Μάκη. Δυσανασχέτησε και άρχισε να γκρινιάζει. Πήγαν και οι τρεις σε μια παραλία για μπάνιο και οι δύο φίλοι μιλούσαν συνέχεια για ποδόσφαιρο χωρίς να της δίνουν σημασία. Το βράδυ ενώ εκείνη ήθελε να πάνε σε μια ταβέρνα να φάνε εκείνοι πήραν πίτσες. Καθώς πήγαιναν προς το σπίτι η Kate άρχισε πάλι την γκρίνια, ότι δεν της φέρεται καλά ενώ αυτή όταν ήρθε στο Λονδίνο τον πήγε στα καλύτερα!! Ο Μάκης από τα νεύρα του πέταξε τα κουτιά με τις πίτσες μέσα στο δρόμο και της φώναζε ότι ούτε τις πίτσες δε θα φάει τελικά!
Το βράδυ πήγαν για ποτό και φεύγοντας η Kate κοντοστάθηκε να δέσει τα κορδόνια της. Ο Μάκης με τον Δημήτρη μπήκαν στο αυτοκίνητο και νομίζοντας ότι και η Κate ήταν μέσα ξεκίνησαν για το σπίτι. Μερικά από μερικά χιλιόμετρα διαπιστώνουν ότι η Kate δε βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα. Όταν επέστρεψαν στο μπαράκι να την πάρουν, η Kate ήταν τόσο έξαλλη που την άκουσε όλη η Καλλιθέα. Την άλλη μέρα έφυγε με τις χειρότερες εντυπώσεις για τους Έλληνες γόηδες. Βέβαια για τα συγκεκριμένα άτομα και οι Ελληνίδες τη χειρότερη άποψη έχουν !

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)