Η ιστορία της Μπρέντα.

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κυρίως θέματα

Η ιστορία της Μπρέντα

Τη σημερινή ιστορία δεν μου τη διηγήθηκαν αλλά τη διάβασα σε κάποιο ειδησεογραφικό site. Τη μοιράζομαι μαζί σας διότι πρόκειται για μια …ιδιαίτερη περίπτωση! Η 28χρονη Μπρέντα Μπαρατίνι από την Αργεντινή καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού έκοψε το πέος του εραστή της με…κλαδευτήρι!!!
Η ίδια παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι ήθελε να επιτεθεί στον σύντροφό της αλλά όχι να τον σκοτώσει. Έφτασε στο σημείο αυτό γιατί ο 42χρονος εραστής της, ο οποίος ήταν παντρεμένος, της φερόταν «σαν τρόπαιο». Συγκεκριμένα έδειχνε βιντεάκια από προσωπικές τους στιγμές σε φίλους του.
Ο Σέρτζιο, ο παθών, εξήγησε στους ενόρκους πως πιάστηκε θύμα της Μπρέντα μέσω ενός ερωτικού παιχνιδιού. Εκείνη του έκλεισε τα μάτια κι ενώ αυτός περίμενε αισθησιακές απολαύσεις, η Μπρέντα τον τραυμάτισε στο πέος με ένα κλαδευτήρι. Παρά τη σοβαρή αιμορραγία κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά της και με τη βοήθεια των γειτόνων να φτάσει στο νοσοκομείο. Μετά από πολλές επεμβάσεις κατάφερε να κάνει αποκατάσταση στο επίμαχο σημείο.
Την αναφέρω αυτή την ιστορία γιατί κάτι ανάλογο έχει περάσει από το μυαλό όλων μας (μιλώ ως γυναίκα) για εραστές που δεν μας φέρονται καλά. Γι’ αυτό, αν δεν εμπιστεύεστε απόλυτα το ταίρι σας, μην ασχολείστε με kinky sex! Ο δικηγόρος της Μπρέντα έκανε έφεση μιας και σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής δεν έχει υπάρξει ανάλογο περιστατικό. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)