Η δική σου ιστορία : Η ιστορία του Αντώνη

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κοινωνία Κυρίως θέματα

Η ιστορία του Αντώνη

Ο Αντώνης είναι εκδότης εφημερίδας, χοντρούλης, ασχημούλης αλλά είναι γνωστό πως όποια νεαρή δημοσιογράφος αντέξει πάνω της το χοντρό κορμί του, θα προσληφθεί στην εφημερίδα και θα έχει καλές προοπτικές! Η Κατερίνα έψαχνε απεγνωσμένα για δουλειά ωστόσο δεν ήθελε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του Αντώνη. Όταν εκείνος της πρότεινε να πάνε ένα διήμερο στη Σκιάθο δέχτηκε αλλά προσπαθούσε να σκεφτεί τρόπους ώστε τελικά να μη γίνει κάτι μεταξύ τους.
Όταν έφτασαν στο νησί του ζήτησε να κολυμπήσουν και να παίξουν βόλεϊ για να κουραστεί. Μετά πήγαν για φαγητό σε μια ταβέρνα και όταν ο Αντώνης πήγε στην τουαλέτα η Κατερίνα του έριξε ένα υπνωτικό χαπάκι στο κρασί του. Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο ο Αντώνης ήταν ήδη σε κατάσταση νιρβάνα. Μπήκε στο μπάνιο και από τη θολούρα του άνοιξε το καυτό νερό και κάηκε. Η Κατερίνα τον φρόντισε, τον χάιδευε στο κεφάλι και τον πήρε ο ύπνος.
Την άλλη μέρα ο Αντώνης είχε τρομερό πονοκέφαλο αλλά ήθελε να κάνουν σεξ. Η Κατερίνα πρότεινε να βρουν μια ερημική παραλία και να περάσουν εκεί τις ερωτικές στιγμές τους. Ο Αντώνης ενθουσιάστηκε!
Η Κατερίνα επέμενε να πάνε με τα πόδια στην παραλία για να κουραστεί και να μην έχει δυνάμεις για σεξ. Όταν έφτασαν εκεί του ζήτησε να σκαρφαλώσουν σε κάτι βράχια για να δουν στη διπλανή παραλία που έχει γυμνιστές. Εκείνος κατάκοπος, δυσανασχέτησε αλλά δεν ήθελε να δείξει ότι δεν τα καταφέρνει και δέχτηκε να σκαρφαλώσει κι αυτός. Γλίστρησε όμως και χτύπησε άσχημα στο πόδι του. Η Κατερίνα τον πήγε στο νοσοκομείο του νησιού και όταν ο γιατρός πρότεινε ακινησία καταχάρηκε. Ο γιατρός ήταν νεαρός και ωραίος, η Κατερίνα του εξήγησε την κατάσταση με τον Αντώνη οπότε εκείνος είπε ότι θα πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο το βράδυ. Έτσι η Κατερίνα πέρασε μια όμορφη βραδιά με τον γιατρό και όχι με τον Αντώνη!
Την άλλη μέρα έφυγαν από τη Σκιάθο, η Κατερίνα πήρε τη δουλειά με τη συμφωνία να μην πει σε κανέναν ότι ήταν τρεις μέρες μαζί και δεν έκαναν σεξ!

Χαρά Ζήκα

(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)

Δείτε επίσης:
Η ιστορία της Κικής Τίποτα άλλο δεν κατακρίθηκε από τον Ιησού τόσο αυστηρά όσο η
Η ιστορία του Μιχάλη Μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης, ένας φίλος οδηγός ταξί, ο οποίος διαβάζει
Η ιστορία της Ρούλας Υπάρχουν διάφορες μορφές κακοποίησης: λεκτική, σωματική, σεξουαλική αλλά και συναισθηματική. Η
Η ιστορία του Λίνκολν Η θέληση είναι η κινητήρια δύναμη κάθε δράσης, είναι μια ιδιότητα
Η ιστορία του Χρόνη for srsum parachute jump istock Ο Χρόνης
Η ιστορία του Μίλτου Πραγματικά μόνοι μας δημιουργούμε τον παράδεισο ή την κόλαση που βιώνουμε
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα