Η δική σου Ιστορία – Η ιστορία της Τζόρνταν

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κοινωνία Κυρίως θέματα

Η ιστορία της Τζόρνταν

Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην τσακώνεται, ο τρόπος όμως που μαλώνει κανείς με τον/την σύντροφό του δείχνει αν θα κρατήσει ή όχι η σχέση. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν επιτίθενται στον χαρακτήρα του άλλου με βρισιές, σαρκασμούς και ειρωνίες. Εκφράζουν τα συναισθήματά τους και δεν φοβούνται να κάνουν «δύσκολες» συζητήσεις. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση ένα ανούσιο ζήτημα να μετατραπεί σε δράμα επικών διαστάσεων.
Με ακριβώς αντίθετο τρόπο πρέπει να φερόταν ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ, αφού τον Σεπτέμβριο του 2013 μια γυναίκα, η Τζόρνταν Λιν Γκραχαμ, δήλωσε στην αστυνομία ότι ο άντρας της, ο Κόντι Λι Τζόνσον, εξαφανίστηκε. Ήταν παντρεμένοι μόνο οκτώ ημέρες και η Τζόρνταν υποστήριζε ότι ο Κόντι την παράτησε και το έσκασε με δυο φίλους του.
Δυο μέρες αργότερα βρέθηκε το πτώμα του 25χρονου σε μια χαράδρα. Η αστυνομία αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει διότι το πτώμα εντοπίστηκε από την Τζόρνταν. Μετά από έρευνα βρέθηκε ότι η 22χρονη νύφη μετάνιωσε που παντρεύτηκε και το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλες της.
Αποφάσισε να το συζητήσει με τον σύζυγό της και να του ζητήσει να χωρίσουν. Ήξερε ότι θα μαλώσουν και του πρότεινε να πάνε σε μια ερημική τοποθεσία, ώστε να μην ακούνε οι γείτονες τις φωνές τους. Όταν η Τζόρνταν του είπε ότι πιστεύει ότι έκανε λάθος που τον παντρεύτηκε, ξεκίνησε ένας πολύ έντονος καβγάς. Λογομάχησαν και έφτασαν σε σημείο να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο. Είχαν πλησιάσει πολύ κοντά σε μια χαράδρα, ο Κόντι της είπε κάτι πολύ άσχημο για τον χαρακτήρα της και η Τζόρνταν εσκεμμένα τον έσπρωξε πολύ δυνατά, ώστε να τον ξεφορτωθεί μια και καλή. Εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή στη χαράδρα κι εκείνη οδηγήθηκε στη φυλακή.

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)