Πρωτοποριακά χειροποίητα κοσμήματα

Απόψεις Ελλάδα Κυρίως θέματα Μόδα

Πρωτοποριακά χειροποίητα κοσμήματα

Χειροποίητες δημιουργίες από μέταλλα μπορούν κάλλιστα να συνοδεύσουν τα καλοκαιρινά κι όχι μόνο outfits χαρίζοντάς τους μία ιδιαίτερη πινελιά.

Πρωτότυπα είδη, καινοτόμα και κυρίως χειροποίητα κοσμήματα, είναι η πρόταση μας για μια αέρινη, ανάλαφρη καλοκαιρινή εμφάνιση.

Διακοσμητές, σχεδιαστές κοσμημάτων, αρχιτέκτονες, εικαστικοί μπορεί να είναι όλοι δημιουργοί των μοντέρνων μοναδικών σχεδίων κοσμημάτων.

Η πηγή έμπνευσης για την δημιουργία των κοσμημάτων μπορεί να είναι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, το σώμα, η φύση καθώς και το γεωμετρικό αστικό τοπίο.

Κάθε κόσμημα είναι ένα πολύχρωμο παιχνίδι παιδικότητας, θηλυκότητας και κομψότητας.

Απεριόριστοι χρωματικοί συνδυασμοί, ετερόκλητα υλικά, γυαλί, μέταλλο, δέρμα πλαστικό, μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά.

Γεωμετρικά σχήματα, λιτές φόρμες, πολυτελή υλικά μπορούν να δώσουν νέο αέρα στην εμφάνιση σας. Απλά όμως ξεχωριστά. Πολύτιμα όμως ανεπιτήδευτα. Μπορούν να συμπληρώσουν την εμφάνιση σας όλες τις ώρες της ημέρας!

Η θηλυκότητα είναι βασική τάση για το 2019 και για να την ακολουθήσετε αρκεί μια λεπτή αλυσίδα και ένα λαμπερό κρεμαστό. Απλά και κομψά κολιέ, έρχονται να δώσουν έναν αέρα θηλυκότητας στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το πόσο εύκολα μπορούν να συνδυαστούν με ένα φουλάρι ή ακόμη και δύο ή τρία κολιέ μαζί.

Οι γυναίκες δίνουν στα σκουλαρίκια ιδιαίτερη έμφαση καθώς τονίζουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν θέλετε να είστε πραγματικά in fashion θα πρέπει να επιλέξετε γεωμετρικά σχήματα όπως τετράγωνα, ρόμβους και σπείρες.

Μην ξεχνάτε πως το ζητούμενο είναι να φορέσετε ένα κόσμημα που θα σας κάνει να λάμψετε!

Ανδρονίκη Καραπαναγιώτου