Και Τώρα;

Απόψεις Ελλάδα Κυρίως θέματα Πολιτικές Ιχνηλατήσεις Πολιτική

Και Τώρα;

Έκλεισε ένας κύκλος πολύ σημαντικός στην κοινωνικοπολιτική ζωή της χώρας με πολύ σημαντικές ανακατατάξεις.
Η λαϊκή βούληση για τα εθνικά δίκαια που εκφράστηκε μέσα από το άτυπο κίνημα υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας, απέδειξε ένα πολύ σημαντικό κενό εξουσίας που δυστυχώς αναπληρώνεται από έξωθεν παρεμβάσεις που καθιστούν ανίκανους και αναξιόπιστους τους αιρετούς εκπροσώπους του ελληνικού έθνους.
Σύμφωνα με την επιστημονικά αποδεκτή άποψη, δεν υφίσταται ποτέ κενό εξουσίας σε ένα σύστημα. Δεδομένης της άποψης αυτής διαπιστώνεται η παρέμβαση του ξενογενή παράγοντα και η εισχώρηση του σε τέτοιο βαθμό στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, που τα κοινοβουλευτικά κόμματα αδυνατούν ή αρνούνται να του αντισταθούν
Τη χειρότερη έκφανση τη ζήσαμε μόλις πρόσφατα και τις συνέπειες της θα τις βιώνουμε στο άμεσο μέλλον αν δεν αλλάξουν άρδην οι συσχετισμοί τα πρόσωπα και οι απόψεις-αποφάσεις τους στη κορυφή της διακυβέρνησης της χώρας.
Από την άλλη όχθη και απέναντι στον ξενοκίνητο παράγοντα βρέθηκαν Έλληνες πατριώτες με σθένος, πυγμή και αγάπη για την πατρίδα που σήκωσαν παράστημα αντάξιο των τιμημένων προγόνων που αντιπαλόμενοι με σθένος την ολοκληρωτική έκφανση του συστήματος που τοποθετεί στο περιθώριο με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο την βούληση του λαού.
Έλληνες που τηρούν στο ακέραιο το καθήκον τους με πίστη και τιμή απέναντι στον όρκο που έδωσαν στην πατρίδα και την πίστη τους στο Χριστό.
Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει.
Μετά την “εισβολή” των Ελλήνων κάθε ηλικίας στους δρόμους για να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και την άρνηση των κυβερνώντων να εισακουστεί η φωνή τους, ο αγώνας πλέον νομοτελειακά παίρνει νέες διαστάσεις.

Με κομμένη την ανάσα όλοι οι Έλληνες περιμένουν τη επόμενη μέρα.
Δεν είναι τόσο η πικρή αίσθηση που βιώνουμε όλοι. Δεν είναι τα διακαιώματα που παραχωρήθηκαν χωρίς τη θέληση του λαού.
Είναι η προδοσία που πονάει σα μαχαιριά πισώπλατη και ματώνει!

Όλοι περιμένουν πλέον τα πρόσωπα που θα οδηγήσουν στην εθνική δικαίωση και που θα προσφέρουν όραμα αντάξιο των προσδοκιών και των αξιών που εκπροσωπεί ο πληγωμένος Ελληνικό λαός.

Χαρανίδης Θόδωρος