Η ιστορία του Δημήτρη

Απόψεις Ελλάδα Η δική σου ιστορία Κυρίως θέματα

Η ιστορία του Δημήτρη

Όταν ακούσουμε από τον εκλεκτό της καρδιάς μας να προφέρει τη λέξη «χωρίζουμε», όταν νιώσουμε προδομένοι ή προσβεβλημένοι, θα κλάψουμε, θα περάσουμε μια φάση απόρριψης, απογοήτευσης και απαισιοδοξίας. Με την πάροδο όμως ενός χρονικού διαστήματος, που είναι διαφορετικό για το κάθε άτομο, το γεγονός ξεθωριάζει από τη μνήμη και τελικά σβήνει.
Ωστόσο, πολλές φορές νιώθουμε να πληγώνεται τόσο πολύ ο εγωισμός ή η αξιοπρέπειά μας που επιθυμούμε διακαώς ο υπαίτιος της δυστυχίας μας να πληρώσει για τις πράξεις του. Θεωρούμε τον εαυτό μας θύμα αδικίας, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κάποιος πρέπει να δώσει ένα μάθημα σ’ αυτόν που μετέτρεψε τη ζωή μας σε κόλαση. Ζητάμε απεγνωσμένα εκδίκηση, αν δεν είχε εχθρό ο/η πρώην σύντροφος σίγουρα απέκτησε έναν…ορκισμένο και ακούραστο!
Ακόμη και ο Απόλλων που ήταν θεός πήρε εκδίκηση όταν τον απάτησε η Κορωνίς και την έκαψε ζωντανή. Κάπως έτσι ένιωθε ο Δημήτρης ο οποίος χώρισε με την Τάνια γιατί εκείνη βρήκε έναν νεότερο, πιο ωραίο και πιο πλούσιο άντρα και ήθελε πλέον να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Με την Τάνια είχαν παντρευτεί εδώ και δύο χρόνια και σχεδίαζαν να κάνουν παιδιά. Κάποια οικονομικά προβλήματα του Δημήτρη καθυστερούσαν αυτά τα σχέδια. Ήταν μεγάλο σοκ για αυτόν η ξαφνική ανακοίνωση της Τάνιας ότι εδώ και καιρό υπήρχε άλλος άντρας στη ζωή της.
Ο Δημήτρης έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει σε ξενοδοχείο. Εκεί συνειδητοποίησε ότι κατά λάθος είχε πάρει μαζί του το επαγγελματικό κινητό της Τάνιας. Έτσι, όταν άρχισε να χτυπάει απαντούσε και κάθε φορά έλεγε κι ένα σενάριο. Όταν τηλεφώνησε ο διευθυντής της Τάνιας είπε ότι είναι ο receptionist ενός ξενοδοχείου όπου συνευρίσκονται παράνομα ζευγαράκια και ότι η Τάνια ξέχασε εκεί το κινητό της. Σε άλλο σημαντικό τηλεφώνημα είπε ότι είναι ο υδραυλικός και φτιάχνει τις βρύσες στο σπίτι της και ότι η Τάνια κάνει σεξ με τον παράνομο εραστή της και δεν μπορεί να την ενοχλήσει τώρα. Σε κάθε τηλεφώνημα έβρισκε κι ένα ευφάνταστο σενάριο. Η Τάνια έχασε αρκετούς πελάτες μάλλον αλλά και ο Δημήτρης έχασε την ησυχία του. Βρίσκεται στα δικαστήρια και για το διαζύγιο αλλά και έχοντας να αντιμετωπίσει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)

Δείτε επίσης:
Η ιστορία της Σόνιας Η απιστία αποτελεί τη συχνότερη αιτία διαζυγίων. Ο απατημένος νιώθει θυμό,
Η ιστορία της Έλενας Όταν μια γυναίκα αποφασίσει να γίνει μάνα θα βγει και με
Η ιστορία της Λίας Η Λία είναι από τους πολύ άτυχους ανθρώπους στον έρωτα. Όποιον
Η Ωκεανίς επισκέφτηκε και τη Λέσβο με θυελλώδεις ανέμους και χιονοπτώσεις. Όποιος θέλει να απολαύσει
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σεισμός 4,9 της κλίμακας ρίχτερ στην σημειώθηκε
Στον δρόμο για τον Αφάλωνα της Λέσβου σύρθηκε γαϊδουράκι δεμένο με σκοινί πίσω από αυτοκίνητο
Κοινοποιήστε το άρθρο:
Ρούχα και φορέματα