Η ιστορία της Λίνας

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κυρίως θέματα

Η ιστορία της Λίνας

Όλοι αναζητούμε τον τέλειο έρωτα ή κάτι ανάλογο με τον έρωτα στον οποίο δε βάλαμε ποτέ τελεία! Για να βρει κανείς έναν άνθρωπο με τον οποίο θα σκεφτεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή μαζί του είναι δύσκολο και χρειάζεται να προσέξει πολλά πράγματα.
Αρκετές γυναίκες πιστεύουν στο μύθο του πρίγκιπα, του δυνατού και ικανού άντρα που θα της εξασφαλίσει μια ευτυχισμένη ζωή για πάντα. Έτσι σκεφτόταν και η Λίνα. Αν και σπούδασε με τα χίλια ζόρια λογιστική, προτίμησε να επενδύσει τον περισσότερο χρόνο της στην ανεύρεση συζύγου. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της ώστε να προσελκύσει τον καλύτερο, έμαθε να μαγειρεύει όλα τα φαγητά και να κάνει το νοικοκυριό. Προσπαθούσε να αναπτύξει την υπομονή της και την αυτοκυριαρχία της ώστε να υποδέχεται πάντα χαρούμενη τον άντρα της, όπως της είπε η γιαγιά της.
Εκστασιαζόταν όταν άκουγε φίλες της που παντρεύονταν με τον παραδοσιακό τρόπο και έριχναν ροδοπέταλα στο νυφικό κρεβάτι. Είχε οργανώσει τα πάντα στο μυαλό της για το πώς θα γινόταν ο γάμος. Συγκέντρωνε χρήματα ώστε να κάνει πολύ εντυπωσιακή την τελετή και να είναι ένα γεγονός που θα συζητηθεί από φίλους και συγγενείς. Το μόνο που έλειπε ήταν ο γαμπρός!
Μια μέρα γνώρισε τον Πέτρο που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις που είχε θέσει: όμορφος, γυμνασμένος, καλή δουλειά, ωραίο αυτοκίνητο, εύπορη οικογένεια και ήταν πιστό αντίγραφο ενός πρώην της τον οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ. Μετά από ένα χρόνο του ζήτησε να παντρευτούν κι εκείνος δέχτηκε. Η ημέρα του γάμου ήταν πραγματικά σαν παραμύθι και η Λίνα έλαμπε από χαρά.
Όταν άρχισαν να συζούν, η Λίνα διαπίστωσε ότι ο Πέτρος έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι, κάποιες φορές δε σήκωνε το κινητό του και όταν επέστρεφε δεν της έλεγε πού ήταν. Ακολουθούσε πάντα καυγάς και υποψιαζόταν ότι υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του. Έτσι, τον παρακολούθησε και είδε ότι πήγαινε και έπαιζε ζάρια χάνοντας πολλά χρήματα. Μάλιστα είδε ότι είχε χρεώσει την πιστωτική κάρτα της με δέκα χιλιάδες ευρώ.
Η Λίνα ήταν τόσο απορροφημένη από την επιθυμία της να παντρευτεί και μετά από τη διαδικασία του γάμου που δεν πρόσεξε καν τις αδυναμίες και τα πάθη του Πέτρου!

Χαρά Ζήκα

Δείτε επίσης:
Η ιστορία του Μιχάλη Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες ζευγαριών που ο ένας απατάει τον άλλον.
Η ιστορία της Ρουθ Στη γη του Ισραήλ πολύ συχνά έπεφτε λοιμός, όπως αναφέρουν οι
Η ιστορία του Παντελή και…άλλων Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και ειδικά του Παντελή! Ζει
Η ιστορία της Νίκης Η Νίκη γνώρισε σε ένα μπαράκι τον Κώστα, ο οποίος είναι
Η ιστορία του Νίκου (2) Ο Νίκος είχε πάντα θλιμμένα μάτια κι αυτό ήταν ένα
Η ιστορία της Κικής Τίποτα άλλο δεν κατακρίθηκε από τον Ιησού τόσο αυστηρά όσο η
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα