Η ιστορία της Γιώτας

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κυρίως θέματα

Η ιστορία της Γιώτας

Με αφορμή το περιστατικό με τον ιερέα που φαίνεται ότι κακοποίησε τη 12χρονη από τη Μάνη και δημοσιεύτηκε αυτές τις μέρες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία, στην οποία πρωταγωνιστής είναι επίσης ένας παπάς.
Η Γιώτα μένει στην Αθήνα και έκανε σχέση με έναν επιχειρηματία, τον Γιώργο, από το Ρέθυμνο. Ο Γιώργος ερχόταν πολύ συχνά στην Αθήνα, όπου πουλούσε τα προϊόντα του. Η Γιώτα είναι νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο με πολλά χόμπι, οπότε το πρόγραμμά της είναι εξαιρετικά φορτωμένο. Κάποιες φορές που κανόνιζε να πάει στο Ρέθυμνο όλο και κάτι προέκυπτε και τελικά δεν πήγαινε. Αν και μιλούσαν καθημερινά με τον Γιώργο αρκετές φορές μέσα στη μέρα, τα σαββατοκύριακα παρατήρησε πως κάποιες φορές δεν σήκωνε το τηλέφωνο και της απαντούσε μετά από ώρα.
Ένα βράδυ ο Γιώργος της πρόσφερε μια άσπρη σκόνη. Της εκμυστηρεύτηκε ότι διακινεί κοκαΐνη και τα περισσότερα χρήματα τα βγάζει από εκεί. Το κάνει γιατί το όνειρό του είναι να χτίσει μια πολύ μεγάλη επιχείρηση και να πουλά σε όλη τη χώρα. Που και που παίρνει κι αυτός για να νιώθει δυνατός και αποδοτικός.
Η Γιώτα φοβήθηκε και αποφάσισε να ψάξει λίγο για τον Γιώργο. Απευθύνθηκε σε μια φίλη της που δουλεύει σε ΚΕΠ κι εκείνη της είπε ότι είναι παντρεμένος με έξι παιδιά!!! Έπαθε σοκ αλλά η έκπληξή της ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν απευθύνθηκε σε ένα φίλο της αστυνομικό και της είπε ότι είναι παπάς σε ένα χωριό έξω από το Ρέθυμνο! Μάλιστα είχε οδηγηθεί στο τμήμα για οπλοχρησία και αρπαγή ανηλίκου! Τα σαββατοκύριακα λοιπόν που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο μάλλον ήταν στη λειτουργία και τελούσε γάμους και βαφτίσεις.
Όλα αυτά ήταν αρκετά όχι μόνο για να μην έχει ξανά επαφή με τον Γιώργο αλλά να ψάχνει τα πάντα για κάθε άντρα που μπαίνει στη ζωή της.

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)