Η δική σου ιστορία : Η ιστορία του Νίκου (2)

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κοινωνία Κυρίως θέματα

Η ιστορία του Νίκου (2)

Ο Νίκος είχε πάντα θλιμμένα μάτια κι αυτό ήταν ένα στοιχείο της γοητείας του. Δε μιλούσε πολύ και έκανε τις γυναίκες να θέλουν να τον ανακαλύψουν, να τον γνωρίσουν καλύτερα. Βέβαια το πιο δυνατό σημείο του ήταν τα χρήματά του. Είχε ένα εργοστάσιο, ένα τέλειο σπίτι και ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Και το κυριότερο, για μια γυναίκα σκορπούσε πολλά χρήματα και την έκανε να νιώθει θεά! Έτσι είχε πάντα όποια γυναίκα ήθελε.
Όμως ακόμη και όταν είχε σχέση του άρεσε να κάνει σεξ με ακριβοπληρωμένες γυναίκες. Την ίδια συνήθεια είχε και ο πατέρας του που ακόμη και σε μεγάλη ηλικία απατούσε συνεχώς τη μητέρα του. Μάλιστα ο Νίκος το περιέγραφε πάντα σαν τραυματική εμπειρία το γεγονός ότι όταν ήταν μικρός είδε τον πατέρα του να κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα και να τη χτυπάει. Ο πατέρας του τού έδωσε χρήματα για να μην το πει στη μάνα του και αυτό ήταν το μυστικό τους.
Κάποια στιγμή ο Νίκος γνώρισε τη Ζωή, η οποία ξεχώριζε από όλες τις άλλες που συναντούσε επί πληρωμή. Εκτός από όμορφη ήταν καλλιεργημένη και μορφωμένη. Είχε χάσει τη δουλειά της και προσπαθούσε να επιβιώσει έτσι. Ο Νίκος την καλούσε όλο και πιο συχνά γιατί με τη Ζωή έκαναν πολύ ωραίες συζητήσεις, ώσπου την ερωτεύτηκε. Της πλήρωνε τα πάντα για να σταματήσει να κάνει αυτή τη «δουλειά» ώστε μην την μοιράζεται με κανέναν άλλο. Πήγαιναν μαζί ταξίδια, της έκανε συνέχεια δώρα και περνούσαν πολύ όμορφα.
Η Ζωή ένιωθε σαν τη Σταχτοπούτα που βρήκε τον πρίγκηπα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Δυστυχώς όμως τα όνειρα δεν κρατάνε πολύ. Ο Νίκος, άπληστος για χρήματα, έκανε ένα εικονικό τιμολόγιο και τον έπιασε η ασφάλεια. Μπήκε για ένα μήνα στη φυλακή και μετά άρχισε η κατηφόρα. Έχασε σχεδόν τα πάντα και έπεσε σε κατάθλιψη. Η ζωή του χωρίς χρήματα και γυναίκες του φαινόταν μαρτύριο. Η Ζωή ήταν δίπλα του, τον στήριζε ψυχολογικά αλλά εκείνος φαινόταν να είναι στον κόσμο του. Μετά από λίγο καιρό η οικογένεια του Νίκου ανακοίνωσε ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του. Η Ζωή βρήκε μια αξιοπρεπή δουλειά, παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά. Νιώθει πλούσια όχι γιατί έχει πολλά χρήματα αλλά γιατί ικανοποιείται με αυτά που έχει και δεν επιθυμεί περισσότερα!

Χαρά Ζήκα

(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)

Κοινοποιήστε το άρθρο:
error