Η Δική σου ιστορία – Η ιστορία του Μανώλη

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κυρίως θέματα

Η ιστορία του Μανώλη

Ο Μανώλης ήταν τρελά ερωτευμένος με την Κατερίνα. Είχαν σχέση μόνο τρεις μήνες αλλά εκείνη έδειχνε λίγο απόμακρη και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνον. Η Κατερίνα ήταν πανέμορφη, την φλέρταραν πολλοί και όταν τη συνόδευε, παρατηρούσε ότι όλοι οι άντρες την κοίταζαν. Ένιωθε ότι θα τη χάσει και τρελαινόταν, έψαχνε κάθε τρόπο να τη διεκδικήσει και να την κατακτήσει.
Κάποια στιγμή διάβασε την ιστορία του κόμη Ρότσεστερ (Αγγλία, 17ος αι), ο οποίος απήγαγε την Ελίζαμπεθ Μάλετ, μια από τις πιο περιζήτητες κυρίες της αυλής. Τιμωρήθηκε για την πράξη αυτή αλλά αργότερα η Ελίζαμπεθ τον επέλεξε για σύζυγό της, παρόλο που τη φλέρταραν όλοι οι πλούσιοι άνδρες της χώρας. Ο Μανώλης έψαξε λίγο περισσότερο την περίπτωση αυτή και έμαθε για το Σύνδρομο τη Στοκχόλμης. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο αναπτύσσεται μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ απαγωγέα και θύματος. Συγκεκριμένα ο απαχθής αναπτύσσει έντονα συναισθήματα υπακοής, πίστης, αφοσίωσης, βαθιάς έλξης και θαυμασμού απέναντι στον απαγωγέα του.
Έτσι, αποφάσισε να το τολμήσει κι αυτός, να απαγάγει την Κατερίνα! Ήξερε μέσα του ότι από όλους τους «μνηστήρες» που την κυνηγούσαν, κάποιος ίσως να την έπαιρνε από κοντά του. Οπότε έπρεπε να δράσει άμεσα και ανέλαβε το ρίσκο. Έμαθε το πρόγραμμα της Κατερίνας για το σαββατοκύριακο και της πρότεινε να βρεθούν την Παρασκευή το απόγευμα για μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μόλις μπήκε η Κατερίνα κλείδωσε το αυτοκίνητο και της είπε ότι πρόκειται για απαγωγή. Παρά τις διαμαρτυρίες της έφτασαν σε ένα υπέροχο, πέτρινο ξενοδοχείο. Ο Μανώλης ήξερε ότι η Κατερίνα έπαιρνε πάντα στην τσάντα της τα καλλυντικά της και τα είδη μακιγιάζ. Ωστόσο φρόντισε να της αγοράσει εσώρουχα και ρούχα και οτιδήποτε θα χρειαζόταν για να μη νιώθει άσχημα.
Πέρασαν ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο και πραγματικά μετά η Κατερίνα έπαθε το σύνδρομο …του Μανώλη. Εκεί που ήταν απόμακρη, έγινε σεξοβόμβα και του ζήτησε να παντρευτούν! Είναι ακόμη μαζί και μεγαλώνουν τα δύο τους παιδιά.

Tip! Μη δοκιμάσετε κάτι ανάλογο γιατί δεν πετυχαίνει πάντα και οι ποινές για την απαγωγή είναι βαριές!

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)