Η δική σου ιστορία : Η ιστορία της Νίκης

Απόψεις Η δική σου ιστορία Κοινωνία Κυρίως θέματα

Η ιστορία της Νίκης

Η Νίκη γνώρισε σε ένα μπαράκι τον Κώστα, ο οποίος είναι γυμνασμένος και πολύ ωραίος. Της άρεσε τόσο πολύ που το ίδιο βράδυ τον κάλεσε σπίτι της να κοιμηθούν μαζί. Ο Κώστας της είπε ότι μένει στη Χαλάστρα με τους γονείς του και αφού η Νίκη μένει Πυλαία δε γίνεται να βρίσκονται πολύ συχνά. Εκείνος δουλεύει σε ένα εργοστάσιο με κυκλικό ωράριο, δηλαδή άλλες φορές δουλεύει πρωί, άλλες φορές απόγευμα ή βράδυ. Η Νίκη λόγω της δουλειάς της σε μια φαρμακευτική εταιρεία που απαιτεί και ταξίδια εκτός πόλης έχει αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα οπότε προσπαθούσαν με δυσκολία να βρίσκουν χρόνο μία φορά την εβδομάδα να βρίσκονται.
Μπορεί να μην συναντιόνταν συχνά αλλά κάθε φορά περνούσαν τέλεια! Μετά από πέντε μήνες σχέσης η Νίκη ήδη είχε αρχίσει να κάνει όνειρα για κάτι πιο σοβαρό μεταξύ τους. Έβλεπε όμως ότι ο Κώστας δεν έδειχνε να θέλει κάτι περισσότερο, της είπε μάλιστα ότι δε σκέφτεται να παντρευτεί ποτέ στη ζωή του. Η Νίκη στενοχωρήθηκε πολύ αλλά δεν το έβαλε κάτω, πίστευε ότι θα τον έκανε να αλλάξει γνώμη βρίσκοντας τρόπους να τον ευχαριστεί όσο το δυνατό περισσότερο.
Μια μέρα που πήγε για καφέ με μια φίλη της που δουλεύει στην εφορία μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση του Κώστα που λόγω του χαμηλού μισθού του αναγκαζόταν να μένει με τους γονείς του. Η φίλη της είπε ότι θα κοιτάξει λίγο τα στοιχεία του και ότι θα την ενημερώσει το συντομότερο δυνατό. Την άλλη μέρα κιόλας της τηλεφώνησε αλλά τα νέα ήταν δυσάρεστα! Ο Κώστας ήταν παντρεμένος και έμενε στο Ανατολικό. Η Νίκη τρελαμένη πήγε στο χωριό και βρήκε τη γυναίκα του και της τα είπε όλα. Εκείνη μόλις είχε γεννήσει και δεν μπορούσε να πιστέψει τίποτα από όλα όσα της έλεγε η Νίκη παρά μόνο όταν της έδειξε τα μηνύματα του Κώστα που της έγραφε πόσο τη θέλει!
Προφανώς ο Κώστας έλεγε στη γυναίκα του ότι δουλεύει βράδυ και έτσι είχε την ευχέρεια να κοιμάται στο σπίτι της Νίκης. Προσοχή λοιπόν αν ο άντρας σας έχει δουλειά με κυκλικό ωράριο!!!

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)