Μους γιαουρτιού με γλυκό σταφύλι

Υλικά για 4 άτομα
1 κιλό γιαούρτι,
300ml κρέμα γάλακτος,
200γρ. ζάχαρη άχνη,
1 φύλλο ζελατίνης,
γλυκό σταφύλι.

Εκτέλεση
1. Λιώνουμε τη ζελατίνη σε ζεστό νερό.
2. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή γιαούρτι, κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη άχνη και το γλυκό σταφύλι
3. Ρίχνουμε και τη ζελατίνη λιωμένη.
4. Περνάμε από σήτα και τοποθετούμε σε μπολ ή σε ποτηράκι.
5. Αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο για 2 ώρες και μετά σερβίρουμε. Στο μείγμα μπορούμε να βάλουμε και σιρόπι σταφύλι.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης