Χοιρινό με βάμα ροδιού

Υλικά για 1 άτομο
1 χοιρινό φιλέτο,
50ml λευκό κρασί,
2 κουταλιές βάμα ροδιού,
λίγο ζωμό κρέατος,
λίγους σπόρους ροδιού,
ελαιόλαδο ή βούτυρο.

Εκτέλεση
1.Κόβουμε το φιλέτο σε φέτες, το αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο ή βούτυρο.
2.Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το βάμα ροδιού και το ζωμό κρέατος.
3.Αφήνουμε τη σάλτσα να γλασάρει, για όση ώρα χρειαστεί.
4.Σερβίρουμε με τους σπόρους ροδιού.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης